Vacante Black Friday 2021

Magazine cu reduceri la accesorii pentru vacante si city break-uri de Black Friday

Iti doresti o vacanta sau un city break? Profita de reducerile de Black Friday si alege-ti o excuresie la pret redus. Profita de ofertele avantajoase si ai sansa sa iti petreci vacanta intr-o destinatie de vis, la pret redus.

Vrei sa-ti petreci weekendul intr-un oras frumos din tara sau din strainatate? Cumpara un city break de Black Friday 2017 si petrece 3 zile de neuitat.

Gama variata de excursii si vacante cuprinde destinatii exotice si locatii de neuitat. Alege vacanta protrivita fara sa iti faci griji, bugetul tau nu va fi afectat daca profiti de ofertele de Black Friday.

Ofertele de Black Friday nu includ numai perioada de vara, in care isi petrec concediul majoritatea romanilor, ci si alte perioade potrivite pentru vacanta / concediu. Poti opta pentru pentru orice perioada in care doresti sa iti petreci concediul anul viitor. De asemnea poti alege o excursie scurta de Craciun sau de Revelion.

Petrece-ti vacanta de vis! Alege o oferta redusa cu pana la 70%.

Cele mai mari redueri de Black Friday au fost oferte de city break-uri in Roma, vandute la preturi soc de numai 10 Euro.

Cele mai cautate destinatii de vacanta in perioada de Black Friday sunt cele cu un climat cald. Cauta destinatiile exotice, all inclusive, cu reduceri de pana la 40%.

Te gandesti la o vacanta in Grecia, Tenerife, Republica Domnicana sau in Dubai? Planifica-ti concediul din timp, rezerva-ti excursia de Black Friday si bucura-te de o experianta fantastica intr-o destinatie exotica.

Cumapara din timp vacanta perfecta!

Profita de reducerile de Black Friday!

Fa-ti bagajele si petrece 7 zile de neuitat!